DC/AC TESTER NAPONA SA LCD, 12-250V

790 рсд

Шифра производа: AO58104 Категорија:

Опис

DC/AC TESTER NAPONA SA LCD, 12-250V

DC/AC TESTER NAPONA SA LCD, 12-250V