TEGOVI ZA FELNE NA LEPLJENJE -0012

3,600.00 рсд

Шифра производа: POL0012 Категорија:

Опис

Опис

Naziv dela Tegovi za felne na lepljenje
Odeljenje prodaje
grupna ambalaža: 100 kom
Kvalitet
Boja/završna presvučeno slojem cinka i crnog poliuretana
Materijal čelik
Opis čelični teg za aluminijumske felne
Težina 12x5g
Vrsta adaptera zalepljen

Tegovi za felne na lepljenje su mali, obično olovnati, tegovi koji se koriste za balansiranje točkova i guma na vozilima. Njihova svrha je da kompenzuju neravnotežu u težini točka i gume, što može izazvati vibracije i trošenje guma ako nije pravilno uravnoteženo.

Evo nekoliko ključnih informacija o tegovima za felne na lepljenje:

  1. Funkcija: Tegovi za felne se lepe na unutrašnjost felne (oboda točka) kako bi se postigao ravnoteža. Točkovi i gume često imaju različite gustine i raspored težine, pa su tegovi neophodni za postizanje ravnoteže.
  2. Lepljenje: Tegovi za felne se lepe na unutrašnjost felne, obično pomoću lepka koji je obično deo samolepljivih tegova. To omogućava jednostavnu i sigurnu montažu.
  3. Preciznost: Precizno balansiranje točkova je važno za sigurnost i udobnost tokom vožnje. Neravnoteža može izazvati vibracije, trošenje guma i povećati napor na komponentama vešanja.
  4. Profesionalna montaža: Balansiranje točkova obično obavlja stručnjak u auto-servisu. Oni će koristiti specijalizovanu opremu za određivanje tačnih pozicija na kojima su potrebni tegovi i kako težiti.

Tegovi za felne na lepljenje su neophodni za održavanje ravnoteže i sigurnosti tokom vožnje. Ako primetite vibracije ili problema sa upravljanjem vozila, to može ukazivati na potrebu za ponovnim balansiranjem točkova i dodavanjem ili prilagođavanjem tegova kako bi se postigla ravnoteža.